fbpx
Консултантска фирма K&D консулт
K&D ConsultK&D ConsultK&D Consult
+359 882 25 05 95
9:00 - 18:00
България
K&D ConsultK&D ConsultK&D Consult

Споразумение за ниво на обслужване

Предоставяме 3 основни нива на обслужване:

 1. Базово (пакет “Старт”). То включва:

  1. Време за реакция при блокиращ проблем – до 4 работни часа. В случай, че събитието настъпи в края на работния ден, остатакът от неизползвано време се пренася за следващия работен ден;

  2. Време за реакция при неблокиращ проблем – до 8 работни часа. В случай, че 8-те работни часа не се използват в рамките на деня, в който е докладван инцидента, неизползваното време се пренася за следващия работен ден.

 2. Стандартно (пакет “Бизнес”). То включва:

  1. Време за реакция при блокиращ проблем – до 3 работни часа. В случай, че събитието настъпи в края на работния ден, остатакът от неизползваното време се пренася за следващия работен ден;

  2. Време за реакция при неблокиращ проблем – до 6 работни часа. В случай, че 6-те работни часа не се използват в рамките на деня, в който е докладван инцидента, неизползваното време се пренася за следващия работен ден.

 3. Високо (пакет “Ентерпрайз”). То включва:

  1. Време за реакция при блокиращ проблем – до 2 работни часа. Без значение, дали инцидентът настъпва в края на работния ден, ние ще се занимаем с него, докато не бъде отстранен или в случай на невъзможно отстраняване на място, до събиране на всичката необходима информация (това може да изисква присъствието на човек от фирмата заявител!).

  2. Време за реакция при неблокиращ проблем – до 4 работни часа. В случай, че 4-те работни часа не се използват в рамките на деня, в който е докладван инцидента, неизползваното време се пренася за следващия работен ден.

Без значение от избраното ниво на обслужване, качеството на услугата остава една и съща.
Единственото, което се променя е времето за изпълнението ѝ.
Винаги можете да минете от по-висока към по-ниска и обратно.
ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ Super Support ГАРАНЦИЯТА

Ние, в K&D Consult, подхождаме лично. Винаги приемаме вашите проблеми за наши. Предлагаме и изпълняваме услугите си така, както бихме искали да бъдем обслужени ние. За това, изпълнението на задачите е различно във всеки един случай. 

Познаваме нашите клиенти по имена и се интересуваме от важните за тях събития, защото за нас, важните сте вие.

Разполагаме с високо квалифициран технически персонал. Всички наши служители се обучават на професионализъм както в комуникацията с клиентите (вербална и не вербална), така и в извършването на услугите и изготвянето на репорти за всяка една от тях.

Работим с най-високите технологии за custommer support. Вие може да проследявате всеки един сигнал - кога е постъпил, кога сме отговорили, какви действия сме предприели и колко време ни е отнело. Така имате ясна представа колко ви струва всеки един от тях и дали си заслужава да продължавате да си сътрудничите с нас.

Гарантираме ви, че ще извършим всяка една услуга така, както е записано в договора, които сме подписали. Ако поради някаква причина не успеем да изпълним нашето обещание, вие ще получите парите си обратно. 

Освен това, можете да прекратите абонамента си във всеки един момент. Ние няма да задаваме въпроси! Гарантирано.

Контакти

 • ул. "Църковна независимост" №5, 7000 Русе, България
 • +359 882 25 05 95
 • info@kdconsult.eu

Брошура

Работим върху нашите предложения за 2021 година. Там ще намерите подробности относно всички предлагани услуги.

Не пропускайте възможността! Запишете се и научете първи за новите възможности.

Абонирай се и бъди информиран

Научавай пръв всички новости, оферти и събития
Не, благодаря
Абонирай се и бъди информиран
X