fbpx
Консултантска фирма K&D консулт
K&D ConsultK&D ConsultK&D Consult
+359 882 25 05 95
9:00 - 18:00
България
K&D ConsultK&D ConsultK&D Consult

Абонамент

Абонамент

Абонаментът е двустранно споразумение, даващо Ви сигурност, че в рамките на договореното време, ще получите помощ, която в най-лошия случай (ако не може проблемът да бъде решен на място) ще даде информация и евнентуална времева рамка за последващите стъпки и потенциален развой на събитията. 

Без подобен тип споразумение (договор), никой не може да ви гарантира, че в при настъпване на евентуален проблем, изискващ намесата на специалист, някой ще може да се ангажира и да се заеме с диагностицирането и отстраняването на проблема във възможно най-кратки срокове. От другата страна на двустранното споразумение, на нас ни се гарантира, че вие ще заплащате за тази услуга, за да можем ние да резервираме съответните ресурси, необходими за своевременната реакция.
Налични планове
"Старт"
"Бизнес"
"Ентерпрайз"
Лично отношение Super Support Гаранцията

Ние, в K&D Consult, подхождаме лично. Винаги приемаме вашите проблеми за наши. Предлагаме и изпълняваме услугите си така, както бихме искали да бъдем обслужени ние. За това, изпълнението на задачите е различно във всеки един случай. 

Познаваме нашите клиенти по имена и се интересуваме от важните за тях събития, защото за нас, важните сте вие.

Разполагаме с високо квалифициран технически персонал. Всички наши служители се обучават на професионализъм както в комуникацията с клиентите (вербална и не вербална), така и в извършването на услугите и изготвянето на репорти за всяка една от тях.

Работим с най-високите технологии за custommer support. Вие може да проследявате всеки един сигнал - кога е постъпил, кога сме отговорили, какви действия сме предприели и колко време ни е отнело. Така имате ясна представа колко ви струва всеки един от тях и дали си заслужава да продължавате да си сътрудничите с нас.

Гарантираме ви, че ще извършим всяка една услуга така, както е записано в договора, които сме подписали. Ако поради някаква причина не успеем да изпълним нашето обещание, вие ще получите парите си обратно. 

Освен това, можете да прекратите абонамента си във всеки един момент. Ние няма да задаваме въпроси! Гарантирано.

Контакти

  • ул. "Църковна независимост" №5, 7000 Русе, България
  • +359 882 25 05 95
  • info@kdconsult.eu

Брошура

Работим върху нашите предложения за 2021 година. Там ще намерите подробности относно всички предлагани услуги.

Не пропускайте възможността! Запишете се и научете първи за новите възможности.

Абонирай се и бъди информиран

Научавай пръв всички новости, оферти и събития
Не, благодаря
Абонирай се и бъди информиран
X